Apply for this job
.Net Developer
  • Job Ref: 20797
  • Job Type: Permanent
  • Location: Belgium
  • Salary: £30,000 - £40,000 pa

.Net Developer / ASP.net, C #, MVC, Entity Framework, SQL Server, VB.net- Volledige stapel / achterkant en voorkant / Brussel / België / Consultancy

 

.Net Developer vereist met ASP.net, C #, MVC, Entity Framework, SQL Server, VB.net - Volledige stack / back- en frontend-vaardigheden voor een Consultancy in Brussel, België

 

Belangrijke aspecten van interesse in relatie tot deze klant zijn:

Mijn cliënt biedt startkansen voor snelle loopbaanontwikkeling

Ze ontwikkelen nieuwe productlijnen met twee gevestigde klanten

Ze bieden ook langetermijncontracten met klanten en realiseren hun beloften over projecten

 

Vereiste primaire vaardigheden:

Framework, SQL Server, VB.net- Volledige stapel / achterkant en voorkant

 

Vereiste secundaire vaardigheden:

Teamspeler, aanpasbaar, goede communicatievaardigheden

 

Dingen van bijzonder belang met betrekking tot deze positie zijn:

Potentieel om junioren te coachen via individuele trainingsprogramma's

Twee dagen thuiswerken van een week - drie dagen klantzijde - virtueel kantoor - ontmoet alleen voor belangrijke vergaderingen

Dynamische taken - voortdurend in beweging - gebaseerd op de wensen van de klant

 

Salaris laag:

€ 30.000 per jaar

 

Salaris hoog:

€ 40.000 per jaar

 

Voordelen:

Bedrijfswagen, verzekering, hospitalisatie, maaltijdcheques

 

Dot Net Resourcing is een team van eerlijke, positieve, evenwichtige en succesvolle mensen die opereren in een procesgestuurde, leuke omgeving. Ons doel is niet om de grootste te zijn, maar om de beste leverancier te zijn van bekwame .NET- en SharePoint-professionals in Europa.

Als rekruteringsspecialisten van .NET zijn we toegewijd om een ​​uitstekende service te bieden, ons systeem voortdurend te herzien om dit doel te ondersteunen - We domineren de end-to-end .NET- en SharePoint-rekruteringsmarkt in heel Europa. Onze groei is het resultaat van zoek- en selectietechnieken van wereldklasse, waaronder markttoewijzing, poolen van kandidaten, headhunting en netwerken om een ​​kandidaat onbereikbaar te maken voor andere wervingsbureaus.

 

Onze klanten hebben een eenvoudige reden om voor ons te kiezen - zij zullen de kandidaten vinden die u nodig hebt:

 

Kandidaten van 100% kwaliteit: we hebben er alle vertrouwen in dat kandidaten die aan uw eisen voldoen, worden geleverd als we een geld-terugregeling hebben als we ooit een kandidaat sturen die dit niet doet.

2. Zoek- en selectieservice: wij leveren een zoek- en selectieniveau van service bij het werven van vacatures binnen een 'geen plaatsing, geen kosten'-structuur.

3. Specialistische focus: als specialisten in IT headhunting bieden we diepere ervaring, verticale marktkennis en gepatenteerde kandidaat-relaties.

Neem voor meer informatie contact met mij op voor een vrijblijvende vertrouwelijke discussie op +44 1702 460010, of stuur een kopie van uw cv naar darcy.ramsey@dotnetresourcing.com. Dot Net Resourcing van een handelsstijl van VMR Consultants treedt op als uitzendbureau in relatie tot deze vacature.

Dot Net Resourcing is a trademark of VMR Consultants | Registered Number: 4234001. VAT Number: 774 4848 82

Website design and built by: Revive.Digital