Apply for this job
AX Developer / Managing ERP Projects
  • Job Ref: 21316
  • Job Type: Permanent
  • Location: Denmark
  • Salary: DKK 55,000 pcm

AX Developer / Managing ERP Projekter / Zealand / Denmark / IT Solutions Company

 

AX-udvikler påkrævet med erfaring i at administrere ERP-projekter, handel og produktion til en IT Solutions Company i Sjælland / Danmark.

 

Nøgleaspekter af interesse i forhold til denne klient er:

Vores kunde er en førende leverandør af serviceydelser, løsninger og produkter inden for it- og kommunikationsbranchen. De tilbyder outsourcing, rådgivning og en omfattende portefølje af it-løsninger, både i Sverige og Norden, såvel som globalt. Virksomheden har 900 ansatte og kontorer over hele landet. Kunderne er i både den private og den offentlige sektor; herunder bank og finans, detailhandel, industri, telekom og centrale myndigheder. Vores klient er en af ​​verdens største it-virksomheder med over 170.000 medarbejdere på verdensplan i over 100 lande med hovedkontor i Tokyo, Japan.

 

Påkrævede primære færdigheder:

Viden og erfaring i styring af ERP projekter af international karakter.

Kendskab til udfordringerne i handel og fremstilling.

Dokumenteret træning i projektledelse.

Den anden part er normalt kundestyringsfunktionerne.

 

Nødvendige sekundære færdigheder:

Kendskab til Microsoft Sure Step er en stor fordel.

Kendskab til Microsoft-produkter og add-on er en fordel.

Kendskab til engelsk i både skriftlig og talt (Projektdokumentation udføres normalt på engelsk)

 

Sager af særlig interesse i forhold til denne stilling er:

Led og tag ansvar for introduktion af Dynamics til kunder.

Deltage i salg af nye projekter.

Arbejdet kræver at kunne kommunikere både internt og eksternt.

Projektdokumentation og efterfølgende af projektmodellen SureStep.

 

Løn:

55.000 kr. Om måneden

 

ERP Associates er et team af ærlige, positive, velafbalancerede og vellykkede mennesker, der opererer i et procesdrevet, sjovt miljø. Vores mål er ikke at være den største, men at være den bedste leverandør af dygtige NAV-fagfolk i Europa.

 

Som ERP-associerede specialister er vi forpligtet til at yde god service og løbende gennemgår vores system for at understøtte dette mål. Vi dominerer end-to-end .NET og SharePoint-rekrutteringsmarkedet i hele Europa. Vores vækst er et resultat af verdensklasses søgning og udvælgelsesteknikker, herunder markedskortlægning, kandidatpoolgenerering, headhunting og netværk for at finde kandidat, der ikke kan opnås til andre rekrutteringsselskaber

 

Vores kunder har en simpel grund til at vælge os - de finder de kandidater, du har brug for:

 

100% Kvalitetskandidater: Vi er så sikre på at levere kandidater, der opfylder dine krav, at hvis vi nogensinde sender en kandidat, der ikke har vi, har vi en tilbagebetalingsordning.

2. Søge- og udvælgelsestjeneste: Vi leverer et søge- og udvalgsniveau for service, når vi rekrutterer ledige stillinger inden for en "ingen placering, ingen gebyr" struktur.

3. Specialist Focus: Som specialister inden for IT-headhunting tilbyder vi dybere erfaring, vertikale markedskendskaber og proprietære kandidatrelationer.

For yderligere information kontakt mig venligst for en uforpligtende diskussion på +44 1702 460010, eller send venligst en kopi af dit CV til darcy.ramsey@erp-associates.com ERP Associates en handelsform for VMR Consultants fungerer som et ansættelsesbureau i relation til denne ledige stilling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dot Net Resourcing is a trademark of VMR Consultants | Registered Number: 4234001. VAT Number: 774 4848 82

Website design and built by: Revive.Digital