Apply for this job
.NET Full Stack Developer
  • Job Ref: 21713
  • Job Type: Permanent
  • Location: Sweden
  • Salary: SEK 35,000 - SEK 50,000 pcm

.NET Full Stack Consultant krävs med C # och CSS3 erfarenhet för ett IT Solutions Company i Stockholm / Sverige

Viktiga aspekter av intresse i förhållande till denna klient är:

Vår kund har en stor passion för teknik. Med 24 000 + Microsoft-certifieringar över deras talangspool är de ett av de bästa företagen i branschen på Microsoft-plattformar och applikationer.
 
Deras konsulter är välkända i olika branschers behov, deras stora erfarenhet ger dem en djup förståelse för hur teknik påverkar människor och processer.

De vet att de bästa konsulterna är också de bästa lyssnare. De arbetar nära med kunder för att uppnå de starkaste, skräddarsydda IT-lösningarna.

Obligatoriska grundläggande färdigheter:

Bra erfarenhet av .NET-plattformen och C #
God erfarenhet av webbteknik och principer, såväl aktuell som nyskapande (HTML5, JQuery, REST, WebSockets, CSS3, Responsive Design)
Minst 2-3 års erfarenhet av SharePoint, Yammer och content management system.
Företrädesvis har en eller flera Microsoft-certifieringar

Sekundära färdigheter:

Flytande svenska och engelska
Viljan att resa

Stark lagspelare med en passion för teknik och företag
Analytisk, proaktiv och med affärsverksamhet
Ansvarig och dedikerad
Motiverad av både personlig och professionell utveckling
Möjlighet att kommunicera effektivt med både kunder och lagmedlemmar

ansvar:

Som konsult kommer du att vara en del av ett nätverk av kollegor och projektgrupper som spänner över hela världen. Du kommer att använda din tekniska kunskap, din passion och nyfikenhet för att leverera innehålls- och samarbetsprojekt till stora företagsorganisationer.

Lön Låg:

35 000 SEK

Lön Hög:

50 000 SEK

fördelar:

Dot Net Resourcing är ett team av ärliga, positiva, välbalanserade och framgångsrika människor som arbetar i en processdriven och rolig miljö. Vårt mål är inte att vara störst, utan att vara den bästa leverantören av kompetenta .NET och SharePoint-proffs i Europa.

Som .NET-rekryteringsspecialister är vi engagerade i att tillhandahålla bra service, hela tiden granskar vårt system för att stödja det här målet. Vi dominerar end-to-end. NET och SharePoint-rekryteringsmarknaden i hela Europa. Vår tillväxt är ett resultat av världsklass sök- och urvalsteknik, inklusive marknadskartläggning, kandidatpoolproduktion, headhunting och nätverk för att hitta kandidat som inte kan uppnås till andra rekryteringsföretag.

För mer information kontakta mig för en konfidentiell diskussion på +44 1702 460010, alternativt, skicka en kopia av ditt CV till darcy.ramsey@dotnetresourcing.com. Dot Net Resourcing en handelsstil av VMR Consultants fungerar som en arbetsförmedling i förhållande till denna lediga tjänst.

Dot Net Resourcing is a trademark of VMR Consultants | Registered Number: 4234001. VAT Number: 774 4848 82

Website design and built by: Revive.Digital