Apply for this job
Senior SharePoint Functional Analyst
  • Job Ref: 20847
  • Job Type: Permanent
  • Location: Belgium
  • Salary: €3,000 - €5,000 pcm

Senior SharePoint Functional Analyst / 4 jaar + ervaring in SharePoint-ontwikkeling / Antwerpen / België / Consultancy and Solutions Company

 

Senior SharePoint Functional Analyst vereist met 4 jaar + ervaring in SharePoint-ontwikkeling voor een consultancy- en oplossingenbedrijf in Antwerpen, België

 

Belangrijke aspecten van interesse in relatie tot deze klant zijn:

Mijn klant, een IT-adviesdienst, biedt oplossingen met toegevoegde strategische en operationele functies om mensen met technologie te ondersteunen en te inspireren om bij te dragen aan het succes van hun organisatie.

Ze zijn een Microsoft-partner die verschillende prijzen heeft gewonnen voor hun trainingsprogramma's

Ze hebben kantoren in Antwerpen, Brussel en Moskou en bedienen een aantal van de grootste klanten wereldwijd, zoals Siemens

 

Vereiste primaire vaardigheden:

4 jaar + ervaring met SharePoint-ontwikkeling

HTML, CSS, JavaScript, C #, ASP.net, PowerShell

 

Vereiste secundaire vaardigheden:

Vloeiend in Frans en Nederlands of Engels en Nederlands

 

Dingen van bijzonder belang met betrekking tot deze positie zijn:

Je zult een intern trainingsprogramma krijgen dat je de kans geeft om je vaardigheden verder te ontwikkelen ondanks de ervaring en om progressie haalbaar te maken via het bedrijf

U krijgt de kans om vanuit huis te werken om een ​​gezonde balans tussen werk en privé te helpen

Je leidt en ontwikkelt je eigen team

 

Salaris bespreekbaar

 

Voordelen:

Bedrijfswagen, pensioenregeling, medische verzekering

 

Dot Net Resourcing is een team van eerlijke, positieve, evenwichtige en succesvolle mensen die opereren in een procesgestuurde, leuke omgeving. Ons doel is niet om de grootste te zijn, maar om de beste leverancier te zijn van bekwame .NET- en SharePoint-professionals in Europa.

 

Als rekruteringsspecialisten van .NET zijn we toegewijd om een ​​uitstekende service te bieden, ons systeem voortdurend te herzien om dit doel te ondersteunen - We domineren de end-to-end .NET- en SharePoint-rekruteringsmarkt in heel Europa. Onze groei is het resultaat van zoek- en selectietechnieken van wereldklasse, waaronder markttoewijzing, poolen van kandidaten, headhunting en netwerken om kandidaten te vinden die niet beschikbaar zijn voor andere recruitmentbedrijven.

 

Onze klanten hebben een eenvoudige reden om voor ons te kiezen - zij zullen de kandidaten vinden die u nodig hebt:

 

Kandidaten van 100% kwaliteit: we hebben er alle vertrouwen in dat kandidaten die aan uw eisen voldoen, worden geleverd als we een geld-terugregeling hebben als we ooit een kandidaat sturen die dit niet doet.

2. Zoek- en selectieservice: wij leveren een zoek- en selectieniveau van service bij het werven van vacatures binnen een 'geen plaatsing, geen kosten'-structuur.

3. Specialistische focus: als specialisten in IT headhunting bieden we diepere ervaring, verticale marktkennis en gepatenteerde kandidaat-relaties.

Neem voor meer informatie contact met mij op voor een vrijblijvende vertrouwelijke discussie op +44 1702 460010, of stuur een kopie van uw cv naar darcy.ramsey@dotnetresourcing.com. Dot Net Resourcing van een handelsstijl van VMR Consultants treedt op als uitzendbureau in relatie tot deze vacature.

 

Dot Net Resourcing is a trademark of VMR Consultants | Registered Number: 4234001. VAT Number: 774 4848 82

Website design and built by: Revive.Digital