Apply for this job
Testing Lead / Project Management
  • Job Ref: 21790
  • Job Type: Permanent
  • Location: Norway
  • Salary: NOK 500,000 - NOK 800,000 pa

Testing Lead med prosjektledelse og COBIT erfaring som kreves for et IT Solutions Company i Oslo / Norge

Viktige aspekter av interesse i forhold til denne klienten er:

Vår klient har et stort driftsmiljø med ledende kompetanse innen en rekke fagområder. De fokuserer på å levere komplekse operasjonelle tjenester til store og kompetansekrevende kunder. De har en klar vekststrategi og vil styrke leveringslaget med dyktige forbedringsledere. De tar sikte på å bli den ledende leverandøren av drift og bygging av IT-infrastrukturer.

De søker to forbedringsledere som vil være involvert i å designe det fremtidige operasjonskonseptet med fokus på verdiskaping for kunder. Du vil bidra til forbedringen for å lede store og mindre forbedringsprosjekter - både i teknologi og prosess dimensjoner.

Påkrevd grunnleggende ferdigheter:

Gode ​​kommunikasjonsevner - evne til å samarbeide og kommunisere godt med både tekniske ressurser og strategiske beslutningstakere
Erfaring med prosjektledelse er ønskelig
Relevant høyere utdanning (Bachelor / Master)

God forståelse for og erfaring med ITIL og prosesstanking

Videregående ferdigheter:

Flytende på norsk, både muntlig og skriftlig, er nødvendig

Evne til å jobbe selvstendig og i team

Tidligere erfaring med eller kunnskap om COBIT og LEAN Six Sigma er en fordel

Ting av særlig interesse i forhold til denne stillingen er:

Innovere og jobbe med å skape verdier for store organisasjoner gjennom IT-prosesser
Kommunisere og formidle komplekse konsepter og ideer på en forståelig måte

Fordeler:

Et erfarent og ambisiøst faglig miljø med fokus på ferdighetsutvikling og sertifisering
Utvikle oppgaver med noen av bransjens mest spennende kunder
Konkurranseforhold
Forsikring og pensjonsforsikring
En ekstra ferie uke
Forretningshytter

Lønn Lav:

500.000 kroner

Lønn Høy:

800.000 kroner

Dot Net Resourcing er et team av ærlige, positive, velbalanserte og vellykkede mennesker som opererer i et prosessdrevet, morsomt miljø. Vårt mål er ikke å være den største, men å være den beste leverandøren av dyktige .NET og SharePoint-profesjonelle i Europa.

Som .NET rekruttering spesialister er vi forpliktet til å yte god service, og gjennomgår hele tiden vårt system for å støtte dette målet. Vi dominerer slutt-til-ende. NET og SharePoint rekrutteringsmarkedet over hele Europa. Vår vekst er et resultat av søkemetoder og utvalgsteknikker i verdensklasse, inkludert markedskartlegging, kandidatpoolgenerering, headhunting og nettverk for å finne kandidat som ikke kan oppnås til andre rekrutteringsselskaper.

Våre kunder har en enkel grunn til å velge oss - de finner kandidatene du trenger:

100% Kvalitetskandidater: Vi er så sikre på å levere kandidater som oppfyller dine krav, at hvis vi noen gang sender en kandidat som ikke har det, har vi en pengene tilbake-ordning.

2. Søke- og utvalgstjeneste: Vi leverer et søke- og utvalgsnivå når du rekrutterer ledige stillinger innenfor en "ingen plassering, ingen gebyr" -struktur.

3. Spesialistfokus: Som spesialister innen IT-hoving tilbyr vi dypere erfaring, vertikalt markedskunnskap og proprietære kandidatrelasjoner.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt oss for en uforpliktende konfidensiell diskusjon på +44 1702 460010, alternativt, send en kopi av din CV til james.moore@dotnetresourcing.com. Dot Net Resource er en handelsstil av VMR Consultants, som fungerer som et arbeidsbyrå i forhold til denne ledige stillingen.

Dot Net Resourcing is a trademark of VMR Consultants | Registered Number: 4234001. VAT Number: 774 4848 82

Website design and built by: Revive.Digital