Apply for this job
.NET & JavaScript-ontwikkelaar
  • Job Ref: 31516
  • Job Type: Permanent
  • Location: Vianen, Netherlands
  • Salary: €40,000 - €43,000 pa

Mijn klant is een softwarebedrijf dat is gevestigd in Vianen en momenteel op zoek is naar een .NET & JavaScript-ontwikkelaar.

Enkele belangrijke feiten / interessante punten over dit bedrijf zijn de volgende:

Sluit je aan bij een jongere (13 werknemers van 20 tot 45 jaar) en een ambitieus bedrijf.

Hier kunt u flexibel vanuit huis of kantoor werken

De werksfeer is een informele familiecultuur.

Enkele belangrijke feiten / interessante punten over deze positie zijn de volgende:

Ze gaan regelmatig samen op stap, houden van humor op de werkplek en zijn toegewijd aan elkaar, daarom is de persoonlijke klik met de nieuwe ontwikkelaar erg belangrijk.

Het bedrijf ontwikkelt internettoepassingen voor partnerships die worden gebruikt voor de digitale overdrachts- en zorgprocessen binnen en tussen basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Dit regionale platform, het OT-platform, bestaat uit verschillende modules voor verschillende regio's. Onze gebruikers zijn onder meer leraren van basisscholen, interne supervisors of zorgcoördinatoren van middelbare scholen of coördinatoren en beheerders van regionale partnerschappen. Ze zijn de marktleider in Nederland met hun producten.

Arbeidsvoorwaarden:

Salaris in overleg op basis van kennis en (werk) ervaring;
Verwijdering van een laptop;
Home werkplek vergoeding;
Uitstekende pensioenvoorziening;
Reiskostenvergoeding.

De ideale kandidaat heeft ervaring met het volgende;

Essentiële vaardigheden:

Kennis van .NET is een vereiste;
Kennis van SQL is een vereiste;
Kennis van Javascript is een vereiste;
Kennis van Microsoft SQL-server is een pre;

Gewenste vaardigheden:

Werk nauwkeurig. Je moet heel voorzichtig en zorgvuldig te werk gaan, omdat een kleine fout onaangename gevolgen kan hebben
Werk op een gestructureerde manier. Als u weet wat u moet doen, moet u stap voor stap kunnen uitvoeren, testen en documenteren. U behoudt een goed overzicht omdat het als applicatiebeheerder belangrijk is dat u toekomstige fasen in het configuratieproces kunt plannen
Proactief zijn. U neemt geen afwachtende houding bij het beheren van applicaties en het ondersteunen van gebruikers, maar neemt het initiatief om verbeteringen en innovaties door te voeren. Je kunt probleemoplossend en klantgericht denken
Analytisch denken. Je moet in staat zijn om bedrijfsprocessen, informatie- en informatiebehoeften, technische modellen en producten te analyseren. Waar bestaat het uit? Hoe zit het met wat? Wat betekent het? Wat is de kern van de zaak? Wat kan veranderen, wat moet hetzelfde blijven? Wat heeft dat voor effect? Wie zijn erbij betrokken?

Neem voor meer informatie contact op met megan Hill op (0) 1702 46 00 10, of stuur een kopie van uw CV naar megan.hill@vmrconsultants.co.uk. Net Resourcing, gespecialiseerde recruiters van .NET vakmensen zijn een handelsstijl van VMR Consultants Ltd en treden op als uitzendbureau in verband met deze vacature.

Dot Net Resourcing is a trademark of VMR Consultants | Registered Number: 4234001. VAT Number: 774 4848 82

Website design and built by: Revive.Digital